702 DEPUR

slider-Tisama

 

 702 Depur/Digest

Mix van 25 kruiden: Desmodium, Boldo, Artichoke, Thistle, Rosemary, Juniper, Java Tea Marrubium, Taraxacum, Verbena, Burdock, Melissa, Watercress, Agrimony, Orange, Alder buckthorn, Carob, Mint, Gentian, Wild Radish, Sage, Liquorice, Anise, Elderberry, Rhubarb.

Werkzaamheid: Ondersteunt het lichaam om afvalstoffen die in het lichaam achterblijven als gevolg van milieuvervuiling, verkeerde voeding, genotsmiddelen en een hectische levensstijl te verminderen. Goed voor de spijsvertering en verlicht symptomen van een snelle onregelmatige maaltijd, zoals een opgeblazen gevoel, onwelriekende adem en slaperigheid. Kan bijdragen aan een verbetering van het verteringsproces.

Geeft innerlijke balans en reiniging; de basis van welzijn en schoonheid.

Wanneer te gebruiken: Gebruik Depur/Digest voor een algeheel ontgiften van het lichaam en om de spijsvertering te verbeteren.

Gebruik: SCHUDDEN VOOR GEBRUIK. Kan samen met andere producten gebruikt worden voor massage of in bad. Als Thee: meng 10 ml in een glas koud of warm water en drink dit voor het ontbijt en na de lunch en diner.

Na opening fles koel bewaren en binnen maximaal 30 dagen opmaken

Niet gebruiken bij ernstige nier of lever problemen en tijdens de zwangerschap.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *