Phyto5

phyto slider 1

PHYTO5 is gericht op herstel van het energetisch evenwicht  (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de bewezen Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetische seizoen.

Phyto5 algemeenHet lichaam bestaat niet alleen uit materie maar ook uit vitale energie. Als dit energiepatroon niet in balans is, stuurt het lichaam waarschuwingssignalen die in de huid, dus ook in de reflexzones van het gezicht, zichtbaar worden. Door de energetische werking van de Phyto5 producten worden de energiebanen die corresponderen met de bijbehorende organen in balans gebracht volgens de 5 elementenleer uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Door het creëren van innerlijke balans, verbeteren ook de huidfuncties (uiterlijke balans) met zichtbaar resultaat. De unieke combinatie van de producten en de behandelingsmethodieken zoals lymfedrainage en chroma (kleuren)therapie op de reflexzones in het instituut, hebben een  inmiddels, d.m.v. wetenschappelijk bewezen metingen, diepe  energetische werking.

Allerlei factoren in onze hedendaagse levenswijze, zoals stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging, hebben een negatief effect op onze natuurlijke energietoestand en kunnen zelfs uitputting, lichamelijke en/of geestelijke vermoeidheid tot gevolg hebben. De huidconditie maakt deze gevolgen van disbalans zichtbaar in de vorm van een droge, vette, gevoelige, acne, vochtarme of sterk verouderde, verslapte huid. Phyto5  zoekt de oorzaak van het huidprobleem op door het element te bepalen en de innerlijke en daardoor uiterlijke balans weer te herstellen.

Kiezen voor Phyto5 is kiezen voor een natuurlijk product dat de huid verbetert en weer in balans brengt. Door de uitgebreide en exclusieve productlijn kunt u iedere dag het gevoel van luxe en huidverbetering herbeleven.

elementen

Phyto5 – Hout

De element Hout serie  geeft een diepe reiniging van de poriën bij een vette huid, comedonen (mee-eters) en pigmentvlekken. Geeft ook een betere energiecirculatie waardoor meer doorbloeding en een helder huidbeeld. De houtproducten beschermen de huid tijdens de energetische lente van 5 februari tot en met 17 april.

Phyto5 – Vuur

De element Vuur serie brengt verfrissing, koelt en kalmeert de huid bijcouperose, hitte,
transpiratie en bij stuwingen door hitte. De vuurproducten brengen evenwicht in de arteriële bloedsomloop en beschermen de huid gedurende de energetische zomer: van 6 mei tot en met 19 juli.

Phyto5 – Aarde

De element Aarde serie brengt ontspanning en herstel in de huid bij acne, onzuiverheden en grove poriën. De aardeproducten bevorderen de lymfestroom en worden ook gebruikt tijdens de 18 dagen van de seizoensovergangen van 18 januari tot en met 4 februari, van 18 april tot en met 5 mei, van 20 juli tot en met 6 augustus en van 21 oktober tot en met 7 november.

Phyto5 – Metaal

De element Metaal serie brengt vocht en opbouw van mineralen bij een droge en/of slecht doorbloede huid.

De metaalproducten hebben een gunstig effect op de afvoerende circulatie en beschermen de huid tijdens de energetische herfst van 7 augustus tot en met 20 oktober.

Phyto5 – Water

De element Water serie geeft weer spankracht aan de huid en regenereert het weefsel bij vitaliteittekort, huidverslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes en problemen met de vochtcirculatie.
De waterproducten beschermen de huid tijdens de energetische winter van 8 november tot en met 17 januari.

Algemene producten

Phyto5 heeft aanvullend op de Phyto5 elementenserie, de Bio-Ceutical en Phyt’Osmoselijn een assortiment algemene producten die aanvullend zijn op uw huidverzorging thuis

Phyt’Osmose  is een herstellende, voedende en vochtinbrengende  minerale gezichtsverzorging met actieve natuurlijke  en energetische werkstoffen. De actieve, natuurlijke ingrëdienten en  Mineralen- en  Moleculen werking  creëren een  vocht microcirculatie tussen de huid en het product, waardoor de huid wordt gevoed, gehydrateerd en verstevigd. De specifieke osmotische werking stimuleert de celvernieuwing en gaat daardoor preventief huidveroudering tegen.

Makkelijk en snel; een pure verwennerij voor een  optimale balans van uw huid! Ook ideaal als kuur bij ziekteherstel, voor een bijzondere gelegenheid of  na een extra stressvolle periode.

De Bio-Ceuticalserie is Biologisch, heeft een diepgaande energetische werking die uw huid in balans brengt en is geschikt voor de meest geïrriteerde en gevoelige huid doordat er geen agressieve ingrediënten inzitten die de huid aantasten. Door de veelvuldige toepassing van chemicaliën, synthetische stoffen, parfums en conserveermiddelen (zoals parabenen) in huidverzorgings- en haarproducten ontstaan er steeds vaker huidproblemen en allerlei allergieën.

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *