Behandelingen

cropped-cropped-header1.jpg

Phyto gezichtsdrainage
Een bijzondere behandeling van ongeveer 75 minuten met natuurlijke producten die de huid in balans brengen. Gericht op het herstel van het energetische evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer uit de bewezen Traditionele Chinese Geneeskunde. De drainage en de actieve ingrediënten van de oliën en producten helpen het lichaam om afval- en gifstoffen te verwijderen, die zijn opgebouwd door voedingsprocessen, omgevingsfactoren en stress.

Welzijn en schoonheid verschijnen ten volle wanneer het lichaam functioneert op een gebalanceerde manier. Ervaar het verschil, na een energetische behandeling voelt u zich goed en harmonisch. Een stralend en fris uiterlijk schenken u een nieuw bewustzijn. € 66,50

Aroma gezichtsbehandeling
Gezichtsreiniging en peeling gevolgd door een massage, een zuiverend, herstellend gezicht- en oogcontourmasker en dag- of nachtverzorging. € 55,00
Basis  reinigingsbehandeling
Gezichtsreiniging, zuiverend masker, dag- of nachtverzorging € 42,50

Kleine modules
Epileren van de wenkbrauwen v.a. € 13,50
Harsen bovenlip € 9,90
Harsen kin € 15,50

Verven wenkbrauwen of wimpers € 13,90
Verven beiden € 21,90
In combinatie met een gezichtsbehandeling krijgt u hierop 50% korting

Desgewenst kan er voor u een totaal advies voor thuis worden gemaakt met betrekking tot de algemene gezondheid ,voedingssupplementen, voeding en huidverzorging.

Als extra service kunt u zich na een gezichtsbehandeling mooi op laten maken met prachtige natuurlijke producten voor slechts € 5,00

phyto5

Complete voetbehandeling
Deze professionele voetbehandeling bestaat uit het knippen en modelleren van de nagels, verwijderen van overtollig eelt en likdoorns en wordt gevolgd door een peeling om de huid van de voeten zo glad en soepel mogelijk te maken. Een ontspannende voetmassage met aromatische verzorgende olie maakt de behandeling helemaal af en u stapt vol nieuwe energie weer naar buiten.
Behandeling van ±60 minuten € 43,50
Per 15 minuten extra € 7,95
Wanneer u de complete voetbehandeling combineert met een gezichts behandeling krijgt u als extra een heerlijke kruiden voetpakking.

Heeft u een afspraak gemaakt en bent u verhinderd wilt u dit dan tijdig van tevoren telefonisch doorgeven. Wanneer korter dan 24 uur voor de behandeling wordt geannuleerd ben ik helaas genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen.

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *